Забравена парола. ПОМОЩ!
Забравена парола. ПОМОЩ!
Както се вижда от заглавието става въпрос за забравена парола. Е, не е точно забравена, ами просто не ми излиза езиковата лента при вписване на паролата и установих, че и с клавишната комбинация пак не се сменя езика. Потърсих в сайта на Windows нещо за проблема ми и се натъкнах на създаване на диск за възтановяване на парола. Следвах инструкциите и всичко, качих я на флашка и я сложих на проблемния компютър. Отвори се прозорец, избрах сменяемия диск, въведох нова (цифрена, за да няма пак проблеми с езика) парола и ОПА! Error. Цитирам какво пише: "An error occurred while the wizard was attempting to set the password for this user account." Моля за помощ! (с Windows 7 съм). Ако няма какво да се направи ще го преинсталирам, какво да се прави.
П.С. Намерих преди това една хакваща програма и си казах, защо пък не, но Chrome не ми дава да я изтегля.
П.С. Намерих преди това една хакваща програма и си казах, защо пък не, но Chrome не ми дава да я изтегля.
- Powerplay
- Обратна връзка:
Re: Забравена парола. ПОМОЩ!
Просто пусни екранната клавиатура и въвеждай от там.
Диска за въстановяване се създава по рано - когато знаеш каква е паролата и може да я въведеш.
Диска за въстановяване се създава по рано - когато знаеш каква е паролата и може да я въведеш.
Не е важно какво гледаш , а какво виждаш !
Компютри, монитори, лаптопи, таблети, принтери, ремонт, сервиз и поправка на компютри.
т-ц РУМ Младост 2
Компютри, монитори, лаптопи, таблети, принтери, ремонт, сервиз и поправка на компютри.
т-ц РУМ Младост 2
отворих я, но езика не се сменя с клавишната комбинация, как да го сменя
Последно промяна от Ивона на 19 Ное 2014, 18:27, променено общо 1 път.
- Powerplay
- Обратна връзка:
От иконката в десния долен ъгъл.
т-ц РУМ Младост 2
т-ц РУМ Младост 2
да, благодаря, езика ми е проблем сега
- Powerplay
- Обратна връзка:
Какъв е проблема с езика , давай да помагаме и за него ?
т-ц РУМ Младост 2
т-ц РУМ Младост 2
На екранната клавиатура излиза само английски, а паролата ми е на кирилица. Имам български на компютъра иначе и търся всякакви клавишни комбинации в интернет, но не става. Не мога да сменя на кирилица
Не става нали, май ще трябва да го преинсталирам.. :с
Мили хора, здравейте.
Имам неприятен проблем. Бившият ми вече приятел ми скрои ужасен номер. Тези дни, преди да се изнесе, ми е сложил админска парола на настолния компютър, от който работя. сещате се, че не мога да си върша работата, а имам друга, доста важна информация на него. И сега проблемът ми е, как по дяволите да махна или сменя тази парола. Трябва да ви кажа, че записвачката не ми работи и няма как да вкарам какъвто и да било диск в този кошник. Пробвах и чрез натискане на F8 за влизане в safe mode, но не се получава. Изгледах различни клипове в youtube, но когато стигна до launch startup repair, отново ми иска някаква парола за да продължа да върша каквото и да било. Няма нужда да споменавам, че съм леко боса в тези науки и зарад това на гадната гад му е хрумнало така да ме прецака. Ще ви бъда благодарна, ако някой успее да ми помогне.
Имам неприятен проблем. Бившият ми вече приятел ми скрои ужасен номер. Тези дни, преди да се изнесе, ми е сложил админска парола на настолния компютър, от който работя. сещате се, че не мога да си върша работата, а имам друга, доста важна информация на него. И сега проблемът ми е, как по дяволите да махна или сменя тази парола. Трябва да ви кажа, че записвачката не ми работи и няма как да вкарам какъвто и да било диск в този кошник. Пробвах и чрез натискане на F8 за влизане в safe mode, но не се получава. Изгледах различни клипове в youtube, но когато стигна до launch startup repair, отново ми иска някаква парола за да продължа да върша каквото и да било. Няма нужда да споменавам, че съм леко боса в тези науки и зарад това на гадната гад му е хрумнало така да ме прецака. Ще ви бъда благодарна, ако някой успее да ми помогне.
- ddragon
- Site Admin
- Обратна връзка:
Има тулчета за махане на пароли - каква е операционната система?
Отделно - нямаш ли около теб човек с познания в сферата, на Уиндоус паролите без значение какви са падат за до 10 минути.
Отделно - нямаш ли около теб човек с познания в сферата, на Уиндоус паролите без значение какви са падат за до 10 минути.