Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД
- ddragon
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Отзиви, мнения и препоръки за София Компютърс ЕООД
Здравейте, ще Ви потърсим в рамките на утрешния ден за съдействие и изясняване на ситуацията, с цел да бъде разрешен проблема.

- Powerplay
- Обратна връзка:
Здравейте ,
нека да хвърлим малко яснота и факти !
За начало аз приех и работих по лаптопа.
Лаптопа бе приет на 02.10.2018г в 11:01 , час по-късно в 12:15 съм звънял , но без отговор. (има го черно на бяло).
- да направим справка с оператора , не отнема много време ?
Същата вечер дойде човек да вземе лаптопа , без да е върнато обаждане. (към нас)
Живеем в 21 век , не е необходимо да се прекосява "цяла София" за да се провери дадено нещо (като това може да стане с 1 телефонен разговор)
Имахме уговорка да преинсталираме операционната система и да запазим данните от диска (който аз няма как да знам , че има проблем)
- естествено всичките ни уговорките отпадат тъй като няма как да извършим желаната от Вас услуга (със този диск)
Когато се разбрахме за ССД-то , не сме говорили изобщо за снимките.В момента на предаването на лаптопа обясних ,че за да изкараме снимките ще ни трябва повече време (лаптопа беше спешен) и още една "скоба (от дисковете , които имат "лоши сектори" информацията се вади бавно/трудно).Предложих или да го оставите или да опитате с "кутийка за външен диск" - не мога да си спомня отговора за съжаление ..
След като предадохме лаптопа , на същия или следващия ден - ни позвънихте и разговаряхме за снимките (отново)
Предложих да донесете диска и някакъв друг носител на , който да ги извадим или поне да опитаме.
- отговорът по спомен беше : Добре !
Издали сме гаранционна карта за SSD диска - заповядайте в първият работен ден да го погледнем.
Допускам , че може да сме объркали диска със 60 гигабайтов , има шанс макар и минимален (под 1%)
- ако е така ще се извиним и ще бъде заменен.

нека да хвърлим малко яснота и факти !
За начало аз приех и работих по лаптопа.
Лаптопа бе приет на 02.10.2018г в 11:01 , час по-късно в 12:15 съм звънял , но без отговор. (има го черно на бяло).
- да направим справка с оператора , не отнема много време ?
Същата вечер дойде човек да вземе лаптопа , без да е върнато обаждане. (към нас)
Живеем в 21 век , не е необходимо да се прекосява "цяла София" за да се провери дадено нещо (като това може да стане с 1 телефонен разговор)
Имахме уговорка да преинсталираме операционната система и да запазим данните от диска (който аз няма как да знам , че има проблем)
- естествено всичките ни уговорките отпадат тъй като няма как да извършим желаната от Вас услуга (със този диск)
Когато се разбрахме за ССД-то , не сме говорили изобщо за снимките.В момента на предаването на лаптопа обясних ,че за да изкараме снимките ще ни трябва повече време (лаптопа беше спешен) и още една "скоба (от дисковете , които имат "лоши сектори" информацията се вади бавно/трудно).Предложих или да го оставите или да опитате с "кутийка за външен диск" - не мога да си спомня отговора за съжаление ..
След като предадохме лаптопа , на същия или следващия ден - ни позвънихте и разговаряхме за снимките (отново)
Предложих да донесете диска и някакъв друг носител на , който да ги извадим или поне да опитаме.
- отговорът по спомен беше : Добре !
Издали сме гаранционна карта за SSD диска - заповядайте в първият работен ден да го погледнем.
Допускам , че може да сме объркали диска със 60 гигабайтов , има шанс макар и минимален (под 1%)
- ако е така ще се извиним и ще бъде заменен.
Не е важно какво гледаш , а какво виждаш !
Компютри, монитори, лаптопи, таблети, принтери, ремонт, сервиз и поправка на компютри.
т-ц РУМ Младост 2
Компютри, монитори, лаптопи, таблети, принтери, ремонт, сервиз и поправка на компютри.
т-ц РУМ Младост 2
Така,след форматиране на SSD диска си "дойдоха" и другите 55гб памет,не знам как и защо,един приятел го оправи,защото аз не разбирам от компютри и затова го донесох и при вас де...Така че SSD диска си е 120гб,но не сте ми казвали,че не сте местили снимките.След като се прибрах вкъщи и не ги намерих ви се обадих,за да ви питам в коя папка сте ги сложили и вие тогава взехте да обяснявате как е бавен процеса и труден и тнт,само,че аз вече съм в къщи на 50км от вас.Колко пъти трябва да идвам,за да си свършите работата както сме се разбрали?Ако ми бяхте казали,че снимките са в стария хард дали щях да го хвърля???!!!

- Powerplay
- Обратна връзка:
Когато предавах лаптопа , обясних за снимките и за вариантите за изтеглянето/спасяването им , защо иначе да го опаковам в анти-статично пликче  , а не върнат просто така.
Имахме уговорка да преинсталираме операционната система и да запазим "папка снимки и папка музика" (от диск Ц).
Ако хардуерът на лаптопа беше наред , всичко щеше да бъде направено така както бяхте пожелали.В конкретния случай "диска" има проблем , който възпрепятства прехвърлянето "copy/paste" върху новият диск.
След инсталацията на лаптопа , опитах да извлека информация от стария диск (касаеща инсталирането на един драйвер) , но безуспешно тъй като е увреден.Затова и обясних , че не са възстановени исканите от вас папки и , че възстановяването им би било отнело повече време.

Имахме уговорка да преинсталираме операционната система и да запазим "папка снимки и папка музика" (от диск Ц).
Ако хардуерът на лаптопа беше наред , всичко щеше да бъде направено така както бяхте пожелали.В конкретния случай "диска" има проблем , който възпрепятства прехвърлянето "copy/paste" върху новият диск.
След инсталацията на лаптопа , опитах да извлека информация от стария диск (касаеща инсталирането на един драйвер) , но безуспешно тъй като е увреден.Затова и обясних , че не са възстановени исканите от вас папки и , че възстановяването им би било отнело повече време.
Не е важно какво гледаш , а какво виждаш !
т-ц РУМ Младост 2
т-ц РУМ Младост 2
Това което твърдите,не е вярно!Това нещо го казахте по телефона когато ви се обадих след 1 час!
И снимките и музиката бяха в диск Д.
Аз изложих фактите и няма никакъв смисъл да замазвате положението.
С две думи доволен съм от инсталацията и ссд диска.Компютъра тръгна много добре,но се усрахте с другата половина от договорката.
Мнението ми за вас остава по скоро негативно.

И снимките и музиката бяха в диск Д.
Аз изложих фактите и няма никакъв смисъл да замазвате положението.
С две думи доволен съм от инсталацията и ссд диска.Компютъра тръгна много добре,но се усрахте с другата половина от договорката.
Мнението ми за вас остава по скоро негативно.
Позитивен отзив от мен:  На 24/25.01.2019 си поръчах/закупих цяла конфигурация компютър онлайн няколко части бяха по-евтини от други магазини/сайтове. Получих добро обяснение и препоръки по телефона и изключително бързо ми беше изпълнена заявката, сглобяване + доставка. Приятно е да работи човек с вас !! Всичко най добро ви пожелавам 

Иииииии Здравейте отново! Искрено се извинявам за пропуснатите отзиви. Segotep K7 със RGB вентилатори. Много добра кутия и в момента си действа със на приятел конфигурацията. Redragon IRONHIDE меко казано middle tower 70 сантиметровото, почти 12 килограмово стъклено животно още си е при мен и изглежда чудесно. Тук във рамките на шегата ще изкажа и аз един негатив може ли? Мите абе не можаха ли да сложат в комплекта един Medix за прозорци  

Значи ако си бършех прозорците толкова колкото кутията, къщата щеше да светне.
Също така имам и едно delux-че във което планирам да наредя една конфигурация за на братовчедка ми малкия и отново до вас ще опра
Какво беше още SSD su800 много съм доволен.
Да се върнем на въпросния от преди почти 2 години компромисен вариант Maelstrom 240T който все още си работи, държи същите градуси и е все така безшумен.
Както написах и във Фейсбук профила на Deepcool може би до 1 година ще го сменя не защото няма да работи а защото с по-дългата експлоатация рискът се увеличава. Ако заформи 2 години и част от 3та ами какво повече да искам за 100тина лева 240мм AIO.
Та покупките ми от тук вече са доста Митачето ме знае и съм си свикнал да си пазарувам от тук. Винаги мога да се допитам ако се двоумя за нещо или се съмнявам в нещо.
 и съм си свикнал да си пазарувам от тук. Винаги мога да се допитам ако се двоумя за нещо или се съмнявам в нещо. 
Мите следваща поръчка ще е gaming chair. Моя се предаде на 6-тата година Ще изберем нещо така по-солидно, че и работата ми е вече на бюро и компютър а и 3-ката отпред и тя сложи някоe друго килограмче
 Ще изберем нещо така по-солидно, че и работата ми е вече на бюро и компютър а и 3-ката отпред и тя сложи някоe друго килограмче 
Поздрави на всички!!!
Светльо Плевен

Също така имам и едно delux-че във което планирам да наредя една конфигурация за на братовчедка ми малкия и отново до вас ще опра

Какво беше още SSD su800 много съм доволен.
Да се върнем на въпросния от преди почти 2 години компромисен вариант Maelstrom 240T който все още си работи, държи същите градуси и е все така безшумен.
Както написах и във Фейсбук профила на Deepcool може би до 1 година ще го сменя не защото няма да работи а защото с по-дългата експлоатация рискът се увеличава. Ако заформи 2 години и част от 3та ами какво повече да искам за 100тина лева 240мм AIO.
Та покупките ми от тук вече са доста Митачето ме знае
 и съм си свикнал да си пазарувам от тук. Винаги мога да се допитам ако се двоумя за нещо или се съмнявам в нещо.
 и съм си свикнал да си пазарувам от тук. Винаги мога да се допитам ако се двоумя за нещо или се съмнявам в нещо. Мите следваща поръчка ще е gaming chair. Моя се предаде на 6-тата година
 Ще изберем нещо така по-солидно, че и работата ми е вече на бюро и компютър а и 3-ката отпред и тя сложи някоe друго килограмче
Поздрави на всички!!!
Светльо Плевен
Здравейте отново! 
ADATA XPG със адаптер към PCI-E е скорошната глезотийка.
Страхотно SSD.
Предназначението за което беше е изпълнено и се оказа толкова добър избор, че мисля да прехвърля уиндоуса на него и да взема 1ТБ от същия модел.
Понеже Митака знае за какво го взех ще кажа, че Star Citizen "литна" То и преди се летеше но беше по скоро като slideshow. 

Вече се оглеждам и за ново AIO понеже T240-ката на DC наближава 3 години 

Общо взето съм доволен вече достатъчно годинки от Вас.
Поздрави от Плевен!!!

ADATA XPG със адаптер към PCI-E е скорошната глезотийка.
Страхотно SSD.
Предназначението за което беше е изпълнено и се оказа толкова добър избор, че мисля да прехвърля уиндоуса на него и да взема 1ТБ от същия модел.
Понеже Митака знае за какво го взех ще кажа, че Star Citizen "литна" То и преди се летеше но беше по скоро като slideshow.

Вече се оглеждам и за ново AIO понеже T240-ката на DC наближава 3 години

Общо взето съм доволен вече достатъчно годинки от Вас.
Поздрави от Плевен!!!