Наемали ли сте или търсили ли сте да наемете някаква специфична периферия за компютърни игри (волан с педали, различни джойстици)? Моля кажете ми от къде, защото бих искал да се възползвам, ако има такива възможности.
 Наемали ли сте или търсили ли сте да наемете някаква специфична периферия за компютърни игри (волан с педали, различни джойстици)? Моля кажете ми от къде, защото бих искал да се възползвам, ако има такива възможности.Компютърна периферия под наем
Компютърна периферия под наем
Здравейте на всички  Наемали ли сте или търсили ли сте да наемете някаква специфична периферия за компютърни игри (волан с педали, различни джойстици)? Моля кажете ми от къде, защото бих искал да се възползвам, ако има такива възможности.
 Наемали ли сте или търсили ли сте да наемете някаква специфична периферия за компютърни игри (волан с педали, различни джойстици)? Моля кажете ми от къде, защото бих искал да се възползвам, ако има такива възможности.

Наемали ли сте или търсили ли сте да наемете някаква специфична периферия за компютърни игри (волан с педали, различни джойстици)? Моля кажете ми от къде, защото бих искал да се възползвам, ако има такива възможности.- ddragon
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Компютърна периферия под наем
за съжаление в Бг не ми е известно да се предлагат такива все още