Windows 7
Модератори: admin, Powerplay, ddragon
- admin
- Обратна връзка:
Re: Windows 7
В сайта на Ицко, имаше хубава статийка за разликите между различните издания на една и съща версия на Windows, но не се сещам къде беше.
Ще му пиша да постне линк, ако не, ще пиша малко по-късно .
За ускорението : Уин 7 иска карта с поддръжка на DirectX 10.1 ( и нагоре ), каквито са картите на nVidia от ( и след ) GT2** и на АТИ от HD3*** за да може да използва всички ефекти на работния плот и Аеро .
Ще му пиша да постне линк, ако не, ще пиша малко по-късно .
За ускорението : Уин 7 иска карта с поддръжка на DirectX 10.1 ( и нагоре ), каквито са картите на nVidia от ( и след ) GT2** и на АТИ от HD3*** за да може да използва всички ефекти на работния плот и Аеро .
-
- Обратна връзка:
Моята Nvidia GeForce FX 5200 дали ще поддържа ....
5200 е с подръжка до DirectX 9.0 ( т.е. няма как да има хардуерна поддръжка на ефектите на Уин 7 ).
не се мъчи
И аз мисля , че си е малко губене на време.
-
- Обратна връзка:
Sorry "elf" ама windows 7 ми работи перфектно дори с аеро ефектите, благодарение на драйверите които ми даде "flame"
Благодаря ти много "Flame"!!! ....А и какво ще стане ако изключа Automatic Apdates (Автоматични актуализации)...защото всеки път като изключвам компютъра преди това се актуализира и отнема време...
Благодаря ти много "Flame"!!! ....А и какво ще стане ако изключа Automatic Apdates (Автоматични актуализации)...защото всеки път като изключвам компютъра преди това се актуализира и отнема време...
Само мога да се радвам, че съм бил от полза, но ЕЛФ е прав по отношение на това, че някои ефекти са налични само ако видео картата поддържа ДХ10.1+ .
Има ефекти на работния плот, които не могат да бъдат видяни, ако картата е с поддръжка на ДХ9.
Поздрави
ПП: Автоматичните актуализации ги включвам само при нов Сървиз пак - иначе са напълно безпредметни ( ако машината работи добре ) и само гълтат хард
Има ефекти на работния плот, които не могат да бъдат видяни, ако картата е с поддръжка на ДХ9.
Поздрави
ПП: Автоматичните актуализации ги включвам само при нов Сървиз пак - иначе са напълно безпредметни ( ако машината работи добре ) и само гълтат хард
-
- Обратна връзка:
Здравейте отново !!! Искам да попитам дали може някак да се ускори хардуерното ускорение... ....При Windows 7 това е най важно за да работи нормално...може би с драйвер...ако има някакви драйвери за това моля помогнете
-
- Обратна връзка:
И картата която използвам поддържа DirectX 11
-
- Обратна връзка:
Айде пишете де нали за това били форумите..??
- ddragon
- Site Admin
- Обратна връзка:
Да пишем, ОК, но ти не отговаряш на въпроса?
С каква карта си в момента?
-
- Обратна връзка:
Видео картата ми е Nvidia GeForce FX 5200 128 mbddragon написа:Да пишем, ОК, но ти не отговаряш на въпроса?