Спамо-чат :)
Re: Спамо-чат :)
сега мога да се смея
до другата БГ зима има време...

- Powerplay
- Обратна връзка:
Работя по една статия за това как да си поддържаме компютърът в добро състояние и да избягваме проблеми с него.
Прегледах внимателно сайта и форума и намерих сходни обяснения , тъй като не съм сигурен в това дали да пускам темата , реших да попитам тук.Може някъде да сте вмъкнали или обяснили и аз да не съм го забелязъл , а наличието на 2 статии е ненужно
Прегледах внимателно сайта и форума и намерих сходни обяснения , тъй като не съм сигурен в това дали да пускам темата , реших да попитам тук.Може някъде да сте вмъкнали или обяснили и аз да не съм го забелязъл , а наличието на 2 статии е ненужно

Не е важно какво гледаш , а какво виждаш !
Компютри, монитори, лаптопи, таблети, принтери, ремонт, сервиз и поправка на компютри.
т-ц РУМ Младост 2
Компютри, монитори, лаптопи, таблети, принтери, ремонт, сервиз и поправка на компютри.
т-ц РУМ Младост 2
- ddragon
- Site Admin
- Обратна връзка:

Разбира се, че всяка една статия е плюс за потребителя

Дори да се каже едно и също нещо, но с различни думи, някои хора ще разберат едното, други, другото, макар 2-те да са едно и също.
Всеки стил на изказване е различен ( което е строго положително за мен в 90% от случаите ), и всеки възприема обясненията по различен начин.
Написали сме не достатъчно обширна статия тук : http://sofiacomputers.net/profilaktika-na-komputri.php" onclick="window.open(this.href);return false; , но наистина е някаква лудница при нас ( в частност - и при мен ) и не ми остава свободно време да допълня и т.н. статиите, които съм решил.
В момента пренаписвам голяма част от кода, а от това зависи и работата на 4-5 човека, които са постоянно ангажирани със сайта и общо взето ми е "романтично", и това е една от причините да не седна да прегледам и кода в другата секция от форума, който си ни поставил за задачка

С една дума : силно приветствам всяка една статия, особено написана от грамотен човек, която би била в полза на начинаещите ( и не толкова ) потребители

- Powerplay
- Обратна връзка:

Разбрах какво имаш предвид.

А колкото до "кода" в Софтуер , ще ми трябва септември месец чак , реших от сега да го подготва защото има още много неща и едно по едно да отпадат.
А колкото до преписването на "кода" за който говориш , не знам другите дали си дават сметка за какво става въпрос , но аз горе долу имам представа , затова и не давам зор по въпорса за "моя код".
Не е важно какво гледаш , а какво виждаш !
т-ц РУМ Младост 2
т-ц РУМ Младост 2
:D :D :D

- Прикачени файлове
-
- 534785_10151893620785711_703557232_n.jpg (53.74 KiB) Преглеждано 3561 пъти